Špagete sa gamborima, pečurkama i puno začina

 ≫ 
  • 2

Sastojci:

- 500 g svežih šampinjona

- 250 g gambora

- 200 ml neutralne pavlake

- špagete

- ruzmarin

- bosiljak

- crni biber

- origano

- so

Priprema:

Očistiti pečurke i luk, oprati, sitno iseckati, pa upržiti zajedno na malo ulja. Kad bude gotovo, ubeciti i gambore, sipeti pavlaku pa krčkati na laganoj vatri, dok masa ne postane gusta. Pri kraju ubaciti ravnu kafenu kašičicu crnog bibera, origana, malo sušenog bosiljka , 2-3 grančice ruzmarina i posoliti. Dok se to priprema, skuvati špagete ,pa servirati.

(Telegraf.rs)

Video: Izložena osnivačka povelja manastira Visoki Dečani iz 1330. godine u Državnom arhivu Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA