Pržene domaće kobasice sa slaninom

 ≫ 
  • 1

Sastojci za 2 osobe:

- 200 g dimljene slanine

- 4 kom domaće kobasice

- 3 luka

- kašika ulja

Priprema:

U tiganj sipajte kašiku ulja i luk koji ste prethodno naseckali. Dinstajte 7-8 minuta, pa dodajte domaću kobasicu koju ste prethodno obmotali sa kriškama dimljene slanine i zajedno sa lukom pržite oko 15-20  minuta.

U ovaj recept možete dodati sveže pečurke - šampinjone, kada počnete sa prženjem rolovane kobasice. Poslužite sa salatom po izboru.

(Telrgraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brada...

    19. april 2017 | 16:43

    Ma kako može da ne valja kada su svi sastojci dobri samo što je malo prejako . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA