Pržene domaće kobasice sa slaninom
≫
Sastojci za 2 osobe:
- 200 g dimljene slanine
- 4 kom domaće kobasice
- 3 luka
- kašika ulja
Priprema:
U tiganj sipajte kašiku ulja i luk koji ste prethodno naseckali. Dinstajte 7-8 minuta, pa dodajte domaću kobasicu koju ste prethodno obmotali sa kriškama dimljene slanine i zajedno sa lukom pržite oko 15-20 minuta.
U ovaj recept možete dodati sveže pečurke - šampinjone, kada počnete sa prženjem rolovane kobasice. Poslužite sa salatom po izboru.
(Telrgraf.rs)
Video: Gori automobil u blizini Slavonskog Broda: Vatra "progutala" vozilo
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Brada...
Ma kako može da ne valja kada su svi sastojci dobri samo što je malo prejako . . .
Podelite komentar