Grilovana junetina na američki način

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 komada junetine (odrezak)

- 1 kašika začina

- ½ kašičice bibera

- 2 kašičice senfa

- 1 kašičica belog luka u prahu

Priprema:

Meso sa jedne strane pospite začinom i biberom, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk i ostavite u frižideru jedan sat, pa onda izvadite i ostavite meso da dostigne sobnu temperaturu. Roštilj dobro zagrejte pa stavite odrezak na stranu sa začinima oko 4 minuta, pa okrenite i 3- 4 minuta pecite sa druge strane. Posle toga meso prekrijte folijom da se sokovi opet vrate u meso i poslužite nakon oko 15 minuta.

(Telegraf.rs)

 

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA