Grilovana junetina na američki način
Sastojci:
- 2 komada junetine (odrezak)
- 1 kašika začina
- ½ kašičice bibera
- 2 kašičice senfa
- 1 kašičica belog luka u prahu
Priprema:
Meso sa jedne strane pospite začinom i biberom, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk i ostavite u frižideru jedan sat, pa onda izvadite i ostavite meso da dostigne sobnu temperaturu. Roštilj dobro zagrejte pa stavite odrezak na stranu sa začinima oko 4 minuta, pa okrenite i 3- 4 minuta pecite sa druge strane. Posle toga meso prekrijte folijom da se sokovi opet vrate u meso i poslužite nakon oko 15 minuta.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.