POSNO! Losos na roštilju sa paradajzom i tikvicama
≫
Sastojci za 4 osobe:
- 4 odreska lososa (800 g)
- so
- 2 kašike koncentrata od paradajza
- 1 kašika limunovog soka
Za prilog od povrća:
- 1 paradajz
- 1 tikvica
- 100 g čeri paradajza
Priprema:
Odreske lososa operite, osušite i posolite. Svaki odrezak premažite sa obe strane koncentratom paradajza i nakapljite limunovim sokom. Ostavite na hladnom mestu da odstoji pola sata.
Pripremljene odreske pecite na grill tiganju. Povrće operite, narežite na kriške i takođe zapecite na grill tiganju, pa poslužite uz dekoraciju po želji.
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.