POSNO! Losos na roštilju sa paradajzom i tikvicama

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 4 osobe:

- 4 odreska lososa (800 g)

- so

- 2 kašike koncentrata od paradajza

- 1 kašika limunovog soka

Za prilog od povrća:

- 1 paradajz

- 1 tikvica

- 100 g čeri paradajza

Priprema:

Odreske lososa operite, osušite i posolite. Svaki odrezak premažite sa obe strane koncentratom paradajza i nakapljite limunovim sokom. Ostavite na hladnom mestu da odstoji pola sata.

Pripremljene odreske pecite na grill tiganju. Povrće operite, narežite na kriške i takođe zapecite na grill tiganju, pa poslužite uz dekoraciju po želji.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA