Provereno dobra bečka šnicla

 
 ≫ 
  • 0

Za prave gurmane koji vole klasiku...

Potrebno je:

- 800 g telećih šnicli

- pola male kašike belog luka u prahu

- so

- brašno, jaja i prezle za pohovanje

- ulje za prženje

Priprema:

Izrezati šnicle, odstraniti žilice, pa ih istucati čekicem i posoliti. Zaseći nožem na par mesta. Pomešati brašno sa belim lukom u prahu. Zatim uvaljati šnicle u brašno, jaja, pa u prezle. Ispržiti ih na ulju dok ne dobiju zlatnosmedu boju i poslužiti ih sa prženim krompirom i kriškom limuna.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić: Rekonstrukcija Vlade od marta do juna, sa nekima da se pozdravimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA