Ispecite meke i sočne pileće grudi

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 2 osobe:

- veće pileće grudi

- 250 ml majoneza

- 1oo g sveže izrendanog parmezana

- 1 1/2 kašicica začina

- pola kašicice sveže samlevenog bibera

- 1 kašicica belog luka u prahu

Priprema:

Pileće grudi oprati i osušiti pa sa svih strana posuti začinom, pobiberiti i ostaviti da odstoje, dok se za to vreme pripremi premaz. U posudu staviti majonez, dodati sveže izrendan parmezan, beli luk u prahu i sve dobro sjediniti. Premazati pileće grudi sa svih strana i staviti na pleh prekriven pek papirom.

Peći meso u prethodno zagrejanoj rerni na 185°C oko 45 minuta. Poslužiti toplo sa šampinjonima u sosu od belog luka i krem sira ili šta vi već volite uz obaveznu salatu.

(Telegraf.rs)

Video: Mladi Romi u Žablju – snaga zajednice i potencijal za svetliju budućnost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA