Ispecite meke i sočne pileće grudi
Preukusan ručak koji svi vole...
Sastojci za 2 osobe:
- veće pileće grudi
- 250 ml majoneza
- 1oo g sveže izrendanog parmezana
- 1 1/2 kašicica začina
- pola kašicice sveže samlevenog bibera
- 1 kašicica belog luka u prahu
Priprema:
Pileće grudi oprati i osušiti pa sa svih strana posuti začinom, pobiberiti i ostaviti da odstoje, dok se za to vreme pripremi premaz. U posudu staviti majonez, dodati sveže izrendan parmezan, beli luk u prahu i sve dobro sjediniti. Premazati pileće grudi sa svih strana i staviti na pleh prekriven pek papirom.
Peći meso u prethodno zagrejanoj rerni na 185°C oko 45 minuta. Poslužiti toplo sa šampinjonima u sosu od belog luka i krem sira ili šta vi već volite uz obaveznu salatu.
(Telegraf.rs)
Video: Petra je prevremeno rođena beba: Na rođenju imala je svega 680 grama i 33 centimetra
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.