Piletina sa kiselom pavlakom u palačinkama
≫
Sastojci:
Za palačinke:
- 2 jaja,
- brašno
- kašičica soli
-kašičica ulja
- 2 čaše mleka
Fil:
- 0,5 kg pilećih prsa
- jedna kisela pavlaka
- sir gauda
Priprema:
Ispecite palačinke. Pileća prsa naseckajte na kockice ili na rezance, i stavite da odstoje malo u ulju pomešano sa začinom, oko pola sata, pa nakon toga meso neće biti suvo, nego sočno. Meso ispecite na laganoj vatri.
Nakon toga, namažite palačinku sa kašikom kisele pavlake, stavite par komadića piletine i narendajte sir, možete uviti u rolnu ili jednostavno preklopiti.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.