Rumeni kolutici od crnog luka sa susamom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 veće glavice crnog luka

- 2 jajeta

- oko 5 kašika brašna

- oko 3 kašike susama

- 5-6 kašika prezli

- kašicica začina

Priprema:

Dve veće glavice crnog luka očistiti i iseći tako da se dobiju kolutovi (širine oko 1cm). Razdvojiti kolutove, ali da ostanu po dva spojena. Kolutove uvaljati u brašno, pa u umućena jaja sa prezlama i susamom. Zatim ih pržiti dok ne porumene, pa poslužiti.

(Telegraf.rs)

Video: Moždana aneurizma: Kada nastupi najstrašnija glavobolja ovaj mali signal vam može spasiti život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA