Pikantni "taco" sa povrćem i mesom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 100 g luka

- 2 kašike ulja

- 350 g mlevene teletine

- 3 kašičice začina

- 1 seckan paradajz

- 300 g crvene i žute sveže paprika

- 100 g crvenog pasulja

- 100 g kukuruza šećerca

- 1 kašika naseckanog peršuna

- 8 tortilja

Priprema:

Luk sitno naseckajte i kratko propržite na ulju. Dodajte mleveno meso, kašičicu začina i dinstajte zalivajući vodom oko 15 minuta. Nakon toga dodajte seckani paradajz, papriku narezanu na kockice i nastavite dinstati još oko 15 minuta. Pri kraju dinstanja umešajte kuvani pasulj, kukuruz šećerac, preostali začin i peršun.

Tortilje zagrejte u rerni. Na svaku tortilju stavite 1-2 kašike  fila, preklopite ih i poslužite. Hladne tortilje možete nafilovati pa ih staviti u rernu zagrejanu na 130°C, 3-5 minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA