Uštipci od mlevenog mesa s belim lukom
Provereno dobro – nema šanse da vam se ne dopadne!
Sastojci:
- 300 g mlevenog mesa
- 3 jaja
- 2 kašike brašna
- 2 kašike ulja
- 1 dl vode
- 1 kašičica belog luka u prahu
- 1 prašak za pecivo
- biber, začin
Priprema:
Jaja umutiti sa viljuškom i sipati u meso, kao i sve ostale sastojke pa dobro izmešati. Posle toga vaditi kašikom smesu i pržiti u ulju. Izvaditi iz tiganja kada se isprži i slagati na tanjir, prekriven papirom, kako bi upio višak masnoće. Možete ih poslužiti uz prilog po želji i sa nekom salatom.
(Telegraf.rs)
Video: Podkast "Glasno", EP 3: Gost Marko Miljković
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.