Hvala, Maro, što ste primetili!
Ispravljeno je. Smuđ jeste lepši kada se priprema uz maslac i takav je bio originalni recept. Ali nije ništa manje lep uz (maslinovo) ulje. Kad prođe post, možete da probate i prvu verziju :) Pozdrav i hvala što nas pratite!
Mara
U receptu ne pise da se pripremi maslsc, a nakon przenja fileta, upotrebiti preostali maslac?
Podelite komentar
Maja Petrovic
@Mara
Hvala, Maro, što ste primetili! Ispravljeno je. Smuđ jeste lepši kada se priprema uz maslac i takav je bio originalni recept. Ali nije ništa manje lep uz (maslinovo) ulje. Kad prođe post, možete da probate i prvu verziju :) Pozdrav i hvala što nas pratite!
Podelite komentar
mama
@Mara
To je zato sto je posno a maslac je od mlijeka
Podelite komentar