Preukusna pileća paelja sa slatkom mlevenom paprikom
≫
Sastojci:
- 2 pileća batka sa karabatkom
- 2 glavice luka
- malo belog luka
- slatka mlevena paprika
- 125 g pirinča
- 50 ml belog vina
- 500 ml bujona
- so, biber
- 1 paprika
- 100 g graška
Priprema:
Piletinu oprati, posoliti pobiberiti i staviti malo slatke mlevene paprike. Luk sitno iseći, kao i beli luk. Na zagrejanom ulju propržiti luk beli i crni. Takođe, propržiti isečenu papriku. Na to staviti meso i to pržiti 10-ak minuta. Naliti bujonom i belim vinom. Staviti pirinač u rernu i peći oko 45 min, pa poslužiti.
(Telegraf.rs)
Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Zoran
Djuveč...
Podelite komentar