Preukusna pileća paelja sa slatkom mlevenom paprikom

 ≫ 
  • 1

Sastojci:

- 2 pileća batka sa karabatkom

- 2 glavice luka

- malo belog luka

- slatka mlevena paprika

- 125 g pirinča

- 50 ml belog vina

- 500 ml bujona

- so, biber

- 1 paprika

- 100 g graška

Priprema:

Piletinu oprati, posoliti pobiberiti i staviti malo slatke mlevene paprike. Luk sitno iseći, kao i beli luk. Na zagrejanom ulju propržiti luk beli i crni. Takođe, propržiti isečenu papriku. Na to staviti meso i to pržiti 10-ak minuta. Naliti bujonom i belim vinom. Staviti pirinač u rernu i peći oko 45 min, pa poslužiti.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA