Kako se najlakše ljušti paradajz?
Sigurno ste više puta imali potrebu da brzo i efikasno oljuštite paradajz. Standardni , obični, načini nožem i slično nisu vam bili dovoljno efikasni. Još tačnije, ljušenje nožem ili ljuštilicom može potpuno da ošteti mek i zreo paradajz.
Da drastično poboljšate situaciju - jednostavno zasecite nožem krstić na strani paradajze suprotno od peteljke. Zatim paradajz prelijte vrelom (idealno ključalom) vodom i prosto smaknite kožicu sa njega.
Osim toga što ste se brzo oslobodili kožice, vaš paradajz je ostao potpuno ceo i neraspadnut.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)
Video: Gori automobil u blizini Slavonskog Broda: Vatra "progutala" vozilo
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Mara
Nije potrebno zasecati, samo preliti vrelom vodom, ostaviti par minuta, baciti vrelu vodu, preliti hkadnom i gotovo. Tako radim odavno
Podelite komentar
Gaga
Paradajz se secivom u krug protrlja i onda se recne i kozica se za minut oljusti.
Podelite komentar