Kako brzo ugasiti plamen u rerni ili na roštilju?

 ≫ 
  • 0

Pojava plamena u rerni ili na roštilju je čest događaj, zbog topljenja masnoća koje padaju na vrele površine i počinju da gore.

Ne paničite kada se nešto ovako dogodi - već imajte pri ruci sodu bikarbonu. Posipanjem sode bikarbone na plamen on će se brzo i efikasno ugasiti.

Ono najbitnije ipak je da gašenje plamena ovom metodom neće imati baš nikakav uticaj na miris i ukus vašeg jela!

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA