Kada sam imala vece domacinstvo, sto podrazumeva i vecu kolicinu kuvanja, dinstala bi na kockice po pola, ili kilogram luka, a onda ga spakovala u vecu kesu kao tablu. Ne zauzima mnogo mesta, a lako se odlomi koliko je potrebno. Preporucujem, em imate vec pripremljen luk za dalju upotrebu, em vam skracuje vreme pripremanja jela
Dragan
Przi napolju
Podelite komentar
..
staviti vanilin secer (2-3 kesice) u vodu i pustiti da se kuva dok spremate hranu koja mirise jako
Podelite komentar
Nira
Nema ljepšeg mirisa od mirisa prženog luka:-)
Podelite komentar
Jean Claude Budak
Otvori prozor i napravim promaju.
Podelite komentar
Jeka
@Jean Claude Budak
Veca muka zamrzavati, pa kad treba opet odvajati, sveze dinstati, posle promaja I cao.☺
Podelite komentar
Mirjam
Kada sam imala vece domacinstvo, sto podrazumeva i vecu kolicinu kuvanja, dinstala bi na kockice po pola, ili kilogram luka, a onda ga spakovala u vecu kesu kao tablu. Ne zauzima mnogo mesta, a lako se odlomi koliko je potrebno. Preporucujem, em imate vec pripremljen luk za dalju upotrebu, em vam skracuje vreme pripremanja jela
Podelite komentar