Kako da se miris od prženja crnog luka manje oseća u kući?
Jelo nije isto bez crnog luka i nezamislivo je da ga izbacimo iz određenih recepata. Ipak, ne može se izbeći miris luka, kako za vreme seckanja, tako i za vreme dinstanja - kad stvarno ume "neprijatno da zamiriše" ceo stan.
Kako ga spremiti, a da u većoj meri poštedimo sebe i ukućane?
Ono što možemo da učinimo je da jednom nedeljno, ili već prema potrebi, pripremimo veću količinu crnog luka - a potom ga zamrznemo.
Posle toga, jednostavno, kašikom odvajamo odgovarajuću količinu i normalno ga koristimo.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)
Crni luk
Video: Najviše zameram rektoru na osionom stavu prema studentima koji bi da uče
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Nira
Nema ljepšeg mirisa od mirisa prženog luka:-)
Podelite komentar
Jean Claude Budak
Otvori prozor i napravim promaju.
Podelite komentar
..
staviti vanilin secer (2-3 kesice) u vodu i pustiti da se kuva dok spremate hranu koja mirise jako
Podelite komentar