Zaboravili ste ručak na ringli i šerpa vam je zagorela. Šta sada?

 ≫ 
  • 1

Ako je šerpa zagorela tokom spremanja hrane - hrani verovatno nema spasa i moraćete da je bacite. Ali šerpa verovatno još uvek može "nap popravku".

Naseckajte malo crnog luka u zagorelu posudu, nalijte vodom i lagano zagrevajte. Videćete posle posle izvesnog vremena da će se sloj zagorele hrane, naročito sa dna, potpuno odvojiti i sve vratiti u normalno stanje.

Pažnja, ni pre kuvanja a ni u toku, nikako ne pokušavajte silom da odstranite zagorelost, zato što ćete tako samo oštetiti posuđe!

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    17. februar 2017 | 23:33

    Sipajte sirće u zagorelu serpu neka malo provri, sve ce samo da se odlepi. Sirće dobro skida i kamenac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA