Kupite najobičniji kukuruz kokičar i sami napravite kokice iz mikrotalasne!
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
ZVEZDA
E ne komplikujte , duboka serpa, kokicar da pokrije dno, posoliti i preliti ulje da sve prekrije, poklopiti i za pet min.sve se iskokalo. Mikrotalasna je i onako nezdrava. Cao!
James
Ne ne ne. Ovako ce da se iskoka oko 30%. Recept je sledeci. Kokice u neku ciniju,preliju se sa mezavinom soli i zejtina. Odstoje u zejtinu 1minut. Onda se visak zejtina iscedi i tek tad ide u papirnu kesu. Najbolje je da se kesa polozi na bok i zalepi krep trakom. Vreme 3minuta. Isto kao i kokice za mikrotalasnu. To je to i provereno radi. 95%