Jako je VAŽNO koji tiganj koristite za pripremu hrane!
≫
Svi znamo da se u tiganju mogu pržiti šnicle, krmenadle, kobasice i mnoge druge namirnice. Ali, da li znamo koji su tiganji najbolji?
Generalno gledano, najbolji su oni, teški, liveni, kao i oni obloženi nekim materijalom na koji se hrana ne lepi, pa možete da pržite meso skoro bez masnoće.
U tom slučaju nemojte da koristite metalne viljuške i špatule, koje mogu izgrebati i uništiti taj premaz, već meso okrećite i vadite drvenim ili silikonskim priborom.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ljudmila
Imam tiganj, koji je oblozen titanijumom, skup je, ali nije mi zao potrosenih para, jer u njemu pecem cak i hleb. Rernu jako retko upotrebljavam, u njemu se sve pece na plotni.Sa keramickim tiganjem nenam najbolje iskustvo, jer se uglavnom prodaju oni sa vrlo tankim ptemazom keramike, pa se lako ostecuju. Najbolje sudove ima jedna zena na Kalenicu, nemack i su i odlicni, a takode i cena. Isprobano
Podelite komentar