Gulaš s kobasicama i krompirom
Sastojci:
- 800 g krompira
- 1 crvena paprika (150 g)
- 2 kašike ulja
- 100 g pančete
- mešavina za gulaš
- 300 g kobasica
- kašika iseckanog vlašca
Priprema:
Krompir oljuštite i izrežite na kocke. Na zagrejanom ulju kratko propržite na kocke isečenu papriku i pančetu. Dodajte krompir, prelijte vodom da prekrije sadržaj, pustite da provri i kuvajte na laganoj vatri 10 minuta. Zatim sklonite sa vatre, dodajte još malo vode i umešajte sadržaj mešavine za gulaš.
Ponovo vratite na vatru, dodajte kobasice izrezane na kolutiće i lagano kuvajte oko 10 minuta. Kada je gulaš gotov pospite ga vlašcem i poslužite
(Telegraf.rs)
Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.