Podvarak sa dimljenom kobasicom za zimski ručak

 ≫ 
  • 3

Sastojci:

- 1 manja glavica kiselog kupusa

- 1 srednja glavica crnog luka

- 1 čen belog luka

- lovor

- par dimljenih kobasica

- biber

- ljuta paprika

Priprema:

Kiseo kupus iseći kao što se seče sladak kupus za salatu, na tanke rezance. Upržiti sitno seckan crni luk, posoliti, ali samo malo, dodati lovorov list, a pred kraj i sitno seckan čen belog luka. Dodati isečen kupus i kobasicu sečenu na tanje kolutove.

Naliti sa malo vode i sve to dinstati dok kupus ne omekša. Voditi računa o vodi, kad ispari, da ne izgori kupus. Promešati blago, povremeno ili protresti samo šerpu. Začiniti biberom i tucanom, ljutom, suvom paprikom i po potrebi posolite.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako izgleda sajam antikviteta u Ljubljani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA