Kupus vam je prekiseo – šta da učinite?
≫
Ako vam je kupus prekiseo, nemojte ga mnogo prati, već samo sa malo hladne vode - i kada ga kuvate pre nego što stavite kašiku masti ili mesa, u kupus ubacite 5-6 krompira isečenog na polutke.
Krompir tako kuvajte dok se ne skuva, onda ga izvadite, i ako osećate da ima još kiseline u kupusu, dodajte još jednu partiju krompira, koja treba da ostane za svo vreme kuvanja na jednom kraju šerpe.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)
Video: U crkvi Ružici u toku liturgija povodom obeležavanja hrišćanskog praznika Krstovdana
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
snezana
Ako vam je kupus prekiseo stavite ga pet minita da odstoji u hladnoj vodi u kojoj ste dodali sodu nikarbonu kupus ce biti mnogo ukusan bez kiseline i soli
Podelite komentar