Kupus vam je prekiseo – šta da učinite?
≫
Ako vam je kupus prekiseo, nemojte ga mnogo prati, već samo sa malo hladne vode - i kada ga kuvate pre nego što stavite kašiku masti ili mesa, u kupus ubacite 5-6 krompira isečenog na polutke.
Krompir tako kuvajte dok se ne skuva, onda ga izvadite, i ako osećate da ima još kiseline u kupusu, dodajte još jednu partiju krompira, koja treba da ostane za svo vreme kuvanja na jednom kraju šerpe.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)
Video: Na Novom groblju obeležen 11. novembar – Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
snezana
Ako vam je kupus prekiseo stavite ga pet minita da odstoji u hladnoj vodi u kojoj ste dodali sodu nikarbonu kupus ce biti mnogo ukusan bez kiseline i soli
Podelite komentar