Kupus vam je prekiseo – šta da učinite?

 ≫ 
  • 1

Ako vam je kupus prekiseo, nemojte ga mnogo prati, već samo sa malo hladne vode - i kada ga kuvate pre nego što stavite kašiku masti ili mesa, u kupus ubacite 5-6 krompira isečenog na polutke.

Krompir tako kuvajte dok se ne skuva, onda ga izvadite, i ako osećate da ima još kiseline u kupusu, dodajte još jednu partiju krompira, koja treba da ostane za svo vreme kuvanja na jednom kraju šerpe.

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Na Novom groblju obeležen 11. novembar – Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    16. februar 2017 | 00:22

    Ako vam je kupus prekiseo stavite ga pet minita da odstoji u hladnoj vodi u kojoj ste dodali sodu nikarbonu kupus ce biti mnogo ukusan bez kiseline i soli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA