Kako izabrati zdravo i ukusno meso?
Boja i miris su ono što ukazuje na to da li je meso sveže. Svetlocrvena, jasna boja kakakteristična je za sveže meso, za razliku od onog koje je potamnelo ili čak smeđe!
Miris ne treba da je intezivan, već da se oseća blag miris krvi. Ako je ustajao, neprijatan, to bi već trebalo da vam bude signal da ga ne kupujete.
Kvalitetno i sveže meso je mekanije na dodir i prošarano masnoćom.
Ne propuštajte više ni jedan savet ili recept! Pratite video recepte Telegraf kuhinje na našem kanalu potražite nove savete na sajtu Telegraf Kuhinje, a možete lajkovati i našu Fejsbuk stranicu gde imamo svašta nešto lepo za vas.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)
Video: Da li je manje štetno ako pijemo piće "bez šećera" i zašto je plastika za jednokratnu upotrebu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Kiza
Junetinu posipaju sa vinobranom kad potamni i bude lepa kao da je malopre zaklano
Podelite komentar
???
Sigurno ne u super marketima!!!
Podelite komentar