Kako izabrati i kupiti dobro povrće i voće?

 ≫ 
  • 1

Treba da znate, da što je povrće manje tretirano hemikalijama, to je ono sitnije i nepravilnijeg oblka. Drugim rečima, ako su jabuke sve iste, krupne i sjajne, to bi trebalo da znači da su više hemijski tretirane.

- Paradajz iz staklenika nikada nije jarko-crvene boje

- Listovi salate treba da su čvrsti, bez smeđih ivica

- Paradajz treba da je sjajan i čvrst na dodir

- Birajte ppečurke koje su čvrste, suve i svetle, bez mrlja

- Zrele banane su svetložute sa ponekom smeđom tačkicom, nezrele zelene i tvrde, a prezrele pocrnele i meke

- Orasi u ljusci ne smeju zvučati šuplje kad ih protresete.

Ne propuštajte više ni jedan savet ili recept! Pratite video recepte Telegraf kuhinje na našem kanalu potražite nove savete na sajtu Telegraf Kuhinje, a možete lajkovati i našu Fejsbuk stranicu gde imamo svašta nešto lepo za vas.

(Telegraf.rs)

Video: Lena Kovačević o albumu "9":

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA