Ljute kobasice zapečene u pivu
≫
Sastojci:
- 8 kobasica (svežih)
- 2 glavice crvenog luka
- 2 crvene ljute papričice
- ½ l piva
- 1 kašika masti
- 1 kašika začina
Priprema:
Na masti malo propržimo kobasice sa svih strana. Luk sitno isečemo i stavimo u vatrostalnu posudu.
Na luk složimo propržene kobasice. Sve pospemo začinom, dodamo grubo seckane feferone i bogato zaljemo pivom, pa pečemo u pećnici toliko da kobasice upiju pivo (oko 20 min) na 200°C. Poslužite uz krompir kuvan u ljusci i uz kupus.
(Telegraf.rs)
Video: Pepeo i garež je sve što je ostalo od dva spaljena automobila na Novom Beogradu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.