Jednostavni rezanci sa puterom i trapist sirom

  • 0

Sastojci:

- 250 g domaćih ili kupovnih debelih rezanaca

- 100 g trapist sira

- 1 šaka sitno iseckanog peršuna

- 1,5 kašika putera

- ljuta paprika mlevena

- so

Priprema:

Rezance skuvati u slanoj vodi. Ocediti i isprati hladnom vodom. U šerpi u kojoj su se kuvali rezanci otopiti puter pa dodati rezance. Dobro izmešati. Dodati izrendan trapist sir i iseckan peršun. Začiniti i sve dobro izmesati. Poslužite dok je vruće. Ovakve rezance možete poslužiti uz bilo kakvu vrstu mesa, a možete ih jesti i samostalno.

(Telegraf.rs)

Video: Snežna vejavica u Pančevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA