Pileća krilca sa alevom paprikom i začinom
Pripremljeno u rerni, radi jednostavnosti...
Sastojci:
- 14 pilećih krilaca
- 3 kašike ulja
- 1 kašičica začina
- 1 kašika aleve paprike
Priprema:
Krilca ubaciti u vanglu, preliti uljem, posuti začinom i alevom paprikom pa sve dobro izmešati. Idelano je da se mariniraju u frižideru, prekrivena providnom folijom oko 24h. Pripremljena i odležala krilca staviti u pleh obložen papirom za pečenje i peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
(Telegraf.rs)
Video: Adam: Za 20 godina spasilačkog rada, nisam doživeo ovakvu intervenciju
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Mirjam
Otkada znam za sebe, pileca krilca, batake i karabatake uvek malo nasolim, natrljam alevom paprikom i ostavim poklopljeno u frizideru.Pecem na vrlo malo masti u poklopljenom tiganju. Prvo na jacoj vatri, pa smanjim na trojku.
Podelite komentar