Pileća krilca sa alevom paprikom i začinom
≫
Sastojci:
- 14 pilećih krilaca
- 3 kašike ulja
- 1 kašičica začina
- 1 kašika aleve paprike
Priprema:
Krilca ubaciti u vanglu, preliti uljem, posuti začinom i alevom paprikom pa sve dobro izmešati. Idelano je da se mariniraju u frižideru, prekrivena providnom folijom oko 24h. Pripremljena i odležala krilca staviti u pleh obložen papirom za pečenje i peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
(Telegraf.rs)
Video: Dodik: Ovo je početak rušenje Srpske, nema razloga za zabrinutost
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Mirjam
Otkada znam za sebe, pileca krilca, batake i karabatake uvek malo nasolim, natrljam alevom paprikom i ostavim poklopljeno u frizideru.Pecem na vrlo malo masti u poklopljenom tiganju. Prvo na jacoj vatri, pa smanjim na trojku.
Podelite komentar