Iskoristite stari hleb za ovu lepu supu!
≫
Sastojci:
- 1 stari hleb
- 2 l vode
- 1 velika kašika začina
- ½ čaše mleka
- ½ čaše pavlake za kuvanje
Priprema:
Hleb podeliti na manje komadiće i potopiti u vodu. Staviti da se kuva na laganoj temperaturi 1 sat. Povremeno dolivati vodu tako da uvek imate istu količinu kao i na početku kuvanja, a 15 minuta pred kraj kuvanja supu začiniti sa začinom, dodati mleko i pavlaku za kuvanje. Kada je supa gotova, sklonite je sa vatre i žicom za mućenje lagano usitniti, lomiti, komadiće raskuvanog hleba što sitnije. Služiti toplo.
(Telegraf.rs)
Video: Virusne infekcije haraju Srbijom, doktorka upozorava da mogu ostaviti posledice
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ljudmila
Mnogo lepse je stari hleb iseci na kockice, prepeci u rerni, moze i u tiganju na plotni.Ukusno je i tako se moze stari hleb iskoristiti za bilo koju corbu, ili supu
Podelite komentar