Iskoristite stari hleb za ovu lepu supu!
≫
Sastojci:
- 1 stari hleb
- 2 l vode
- 1 velika kašika začina
- ½ čaše mleka
- ½ čaše pavlake za kuvanje
Priprema:
Hleb podeliti na manje komadiće i potopiti u vodu. Staviti da se kuva na laganoj temperaturi 1 sat. Povremeno dolivati vodu tako da uvek imate istu količinu kao i na početku kuvanja, a 15 minuta pred kraj kuvanja supu začiniti sa začinom, dodati mleko i pavlaku za kuvanje. Kada je supa gotova, sklonite je sa vatre i žicom za mućenje lagano usitniti, lomiti, komadiće raskuvanog hleba što sitnije. Služiti toplo.
(Telegraf.rs)
Video: Eparhija zabrinuta zbog provokacija kod manastira Banjska, traži zaštitu svetinja i mira
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ljudmila
Mnogo lepse je stari hleb iseci na kockice, prepeci u rerni, moze i u tiganju na plotni.Ukusno je i tako se moze stari hleb iskoristiti za bilo koju corbu, ili supu
Podelite komentar