Domaća goveđa supa, zanosnog mirisa

 ≫ 

Komentari

  • Mira.V.

    5. februar 2017 | 08:35

    Dok se supa kuva,nikada se ne doliva voda!Kuva se na tihoj vatri da ne isparava.Dolivanjem vode,razblazuje se i gubi na ukusu i kvalitetu.

    • 8. mart 2017 | 17:01

      Jeca

      @Mira.V.

      U ovu supu ide i nekoliko opranih neoljustenih cenova belog luka. Crni luk se pazljivo opere i ocisti od spoljasnjih ljuski isece na pola i zapece na ringli da dobije zlatastu boju pa se tek tada ubaci u supu. Nikakve zacine osim soli i bibera dodavati. Odvoji se supa od povrca ( tu spadaju i crni i beli luk ) I ona se kratko zakuva sa rezancima ili knedlama od griza. U supu se na kraju doda svez persun. Tokom kuvanja se ne dodaje voda. Uz rinflajz osim rena ide jos i ajmokac i sladak sos od paradajza ( moze i slan ko ne jede slatko/ slane konbinacije ).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA