Grašak sa slaninom - jer na klasiku nikad nema zamerki

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- ½ graška

- glavica crnog luka

- 200 g suve mesnate slanine

- mast

- brašno

- biber i so

Priprema:

Sitno iseckan crni luk i grašak se proprže na jednoj kašiki masti. Posebno se proprži iseckana slanina i doda grašku. Sve se pospe kašikom brašna, promeša i nalije supom ili vodom. Posoli se po ukusu i kuva dok grašak sasvim ne omekša. Na kraju se pobiberi i doda seckana mirođija.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA