Kajgana sa čvarcima: jednostavnost i tradicija za dobro jutro

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- šaka čvaraka

- paprika iz turšije

- 2 glavice crnog luka

- 4 jajeta

- mast

- so

Priprema:

Na malo masti se proprži sitno iseckan crni luk i kisela paprika. U to se dodaju čvarci, pa kada se malo proprže, nalije se malo vode da čvarci omekšaju. Meša se varjačom dok voda ne ispari, prži se još malo, pa se dodaju razmućena jaja. Po potrebi se dosoli, promeša i prži još pet minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA