Krem čorba od luka - kakvu jedu Francuzi
≫
Sastojci:
- 2 krompira
- 4 glavice crnog luka
- 1 l supe
- 1 dl mleka
Za ukras:
- glavica luka
- suvi hleb
- malo masti i ulje
Priprema:
Očistiti krompir i luk, iseći sitnije i kuvati u supi pola sata. Izmiksirati ili propasirati pa dodavati vruće mleko, naliti supom koja je nastala posle ceđenja luka i krompira. Očistiti glavicu luka i iseći na što tanje rezance, propržiti na masti, dodati i stari hleb iseckan na kockice u luk, sačekati da hleb požuti i pred samo služenje staviti u čorbu „da pliva“ po površini.
(Telegraf.rs)
Video: Sifilis u porastu, sve više dece s polnim bolestima: Važno je biti iskren s lekarom
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.