Najukusnija paradajz čorba koju ćete ikada probati
Osvežavajuće jelo – ne propustite da proverite
Sastojci:
- 500 g pasiranog paradajza
- 1 kocka za supu
- manja glavica crnog luka
- 60 g maslaca
- 200 g kuvanog krompira
- 2 jajeta
- 3 kašike brašna
- so i biber
- malo celera
Priprema:
Propržite iseckan crni luk, dodajte kašiku brašna i nalijte ispasiranim paradajzom i litrom vode. Umešajte začine i celerov list i kuvajte oko 15 minuta. Za knedle umutite maslac, dodajte jaja, izgnječen krompir, 3 kašike brašna i so. Vadite kašičicom knedle i spuštajte u čorbu, koja vri istiha da se knedle ne raspadnu.
(Telegraf.rs)
Video: Koncert filmske muzike Enija Morikonea i Nina Rote u Sava Centru
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.