Najukusnija paradajz čorba koju ćete ikada probati

 
 ≫ 
  • 0

Osvežavajuće jelo – ne propustite da proverite

Sastojci:

- 500 g pasiranog paradajza

- 1 kocka za supu

- manja glavica crnog luka

- 60 g maslaca

- 200 g kuvanog krompira

- 2 jajeta

- 3 kašike brašna

- so i biber

- malo celera

Priprema:

Propržite iseckan crni luk, dodajte kašiku brašna i nalijte ispasiranim paradajzom i litrom vode. Umešajte začine i celerov list i kuvajte oko 15 minuta. Za knedle umutite maslac, dodajte jaja, izgnječen krompir, 3 kašike brašna i so. Vadite kašičicom knedle i spuštajte u čorbu, koja vri istiha da se knedle ne raspadnu.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert filmske muzike Enija Morikonea i Nina Rote u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA