Smotuljci od slanine sa prelepom aromom suvih šljiva

  • 0

Sastojci:

- 10 vrlo tankih šnita slanine

- 20 suvih šljiva

- mleven biber

Priprema:

Šnite slanine presecite po dužini da biste dobili trake široke oko 2 cm. Suvim šljivama uklonite koštice (ako su vrlo suve, prokuvajte ih u vodi 2-3 minuta). Oko svake šljive obmotajte traku slanine, pa pričvrstite čačkalicom.

Stavite na pleh obložen papirom za pečenje i kratko zapecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Kada slanina postane reš pečena, smotuljke izvadite iz rerne i dobro pospite samlevenim biberom.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA