Zapečena teletina s pečurkama – za prave hedoniste

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 1 kg telećih šnicli

- so, biber

- malo ulja

- ½ kg šampinjona

- 200 g šunke tanko isečene

- 250 g kačkavalja, narendanog

- origano, peršun

- neutralna pavlaka

- 2 jajeta

- masline

Priprema:

Teleće šnicle blago izlupajte, posolite, pobiberite i začinite po ukusu. Isecite šampinjone na listiće, a šunku na rezance. Vatrostalnu činiju podmažite sa malo ulja ili putera, pa ređajte šnicle, pečurke, šunku i rendani kačkavalj. Začinite, pa nastavite istim redom i završite šniclama. Umutite jaja, dodajte pavlaku za kuvanje i prelijte odozgo, pa na svaku šniclu stavite maslinu. Zapecite u rerni. Meso isecite na kvadrate i vadite širokom kašikom.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA