Perfektan sladak doručak: posne kifle s džemom

 ≫ 
  • 3

Sastojci:

- 1 kg brašna

- ½ l kisele vode

- 1 mali kvasac

- 3 male kašičice soli

- 4 velike kašike šećera

- 9 kašika ulja

- džem

Priprema:

Zamesiti testo, ostaviti da naraste, zatim ga razvući, iseći na parčiće, filovati džemom, pa ostaviti da naraste i onda ispeći u rerni.

(Telegraf.rs)

Video: Na Kopaoniku metar snega, skijaši uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Živoje

    16. januar 2017 | 10:59

    Sad kad je prosao post vi pisete o posnim jelima, a za vreme posta ste samo o mrsnim pisali.

  • Nena

    18. januar 2017 | 19:45

    Napravila sam, prelepe.!

  • GG

    17. januar 2017 | 13:56

    @Živoje Svake srede i petka je post sem trapavih sedmica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA