Perfektan sladak doručak: posne kifle s džemom
≫
Sastojci:
- 1 kg brašna
- ½ l kisele vode
- 1 mali kvasac
- 3 male kašičice soli
- 4 velike kašike šećera
- 9 kašika ulja
- džem
Priprema:
Zamesiti testo, ostaviti da naraste, zatim ga razvući, iseći na parčiće, filovati džemom, pa ostaviti da naraste i onda ispeći u rerni.
(Telegraf.rs)
Video: Na Kopaoniku metar snega, skijaši uživaju
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Živoje
Sad kad je prosao post vi pisete o posnim jelima, a za vreme posta ste samo o mrsnim pisali.
Podelite komentar
Nena
Napravila sam, prelepe.!
Podelite komentar
GG
@Živoje Svake srede i petka je post sem trapavih sedmica.
Podelite komentar