Salata nije salata, ako nije s biftekom!

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- ½ kg zelene salate

- vorčester sos ili ljuta papričica

- 4 čena belog luka

- 4 kašičice senfa

- 150 g bifteka

- 2 jajeta

- sok od jednog limuna

- 1 kašika ulja

- 1 kašika kečapa

- 50 g rendanog kačkavalja

Priprema:

Meso se isecka na listove, dodaju se umućena jaja, vorčester sos po ukusu, senf, seckani beli luk, sok od limuna, ulje i kečap. Sve se pomeša i prelije preko oprane salate uz lagano mešanje i odozgo se ukrasi narendanim sirom.

(Telegraf.rs)

Video: Da li je manje štetno ako pijemo piće "bez šećera" i zašto je plastika za jednokratnu upotrebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA