Salata nije salata, ako nije s biftekom!
≫
Sastojci:
- ½ kg zelene salate
- vorčester sos ili ljuta papričica
- 4 čena belog luka
- 4 kašičice senfa
- 150 g bifteka
- 2 jajeta
- sok od jednog limuna
- 1 kašika ulja
- 1 kašika kečapa
- 50 g rendanog kačkavalja
Priprema:
Meso se isecka na listove, dodaju se umućena jaja, vorčester sos po ukusu, senf, seckani beli luk, sok od limuna, ulje i kečap. Sve se pomeša i prelije preko oprane salate uz lagano mešanje i odozgo se ukrasi narendanim sirom.
(Telegraf.rs)
Video: Da li je manje štetno ako pijemo piće "bez šećera" i zašto je plastika za jednokratnu upotrebu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.