Zdrava zelena čorba

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- leđa od dva pileta

- 500 g graška

- začina

- dve kašike ulja

- žumance

- pola čaše kisele pavlake

- kašika brašna

- limunov sok

Priprema:

Leđa oprati i naliti vodom, dodati začin C i grašak pa kuvati. Po želji grašak se može procediti i propasirati pa vratiti u vodu u kojoj se kuvao ili ostaviti u zrnu. Napraviti zapršku od ulja i brašna i staviti u čorbu, a pred služenje dodati žumance umućeno sa pavlakom. Po ukusu dodati limunov sok i još malo začina.

(Telegraf.rs)

Video: Pepeo i garež je sve što je ostalo od dva spaljena automobila na Novom Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA