Paradajz salata

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 4 paradajza

- 150 g rendanog parmezana

- maslinovo ulje

- so

- beli biber

Priprema:

Paradajze oprati, narezati po dužini na kolutiće i osušiti ih dobro papirnatim ubrusom. Posoliti, pobiberiti i zapeći sa obe strane na dobro ugrejanom roštilj tiganju.

Kada su gotovi posuti ih rendanim parmezanom i zaliti maslinovim uljem.

(Telegraf.rs)

 

Video: Na Kopaoniku metar snega, skijaši uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA