Krompir iz rerne
Predlog za večeru – krompir sa pančetom i maslacem
Sastojci:
- krompir
- so
- maslac
- pančeta
Priprema:
Krompir oljuštimo, prepolovimo, složimo na resetku u rernu i posolimo. Pečemo oko 30 minuta na 200°C na srednjoj resetki. Krompir je pečen kad dobije smeđu koricu.
Uz ovo jednostavno i vrlo ukusno jelo poslužite maslac i pančetu.
(Telegraf.rs)
Video: Vuk Vidor za Telegraf.rs o uzbudljivoj izložbi koja nas očekuje u Comtrade-u
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
MinaGogi
Taj specijalitet ima svoje ime i zove se pole. Može i sam Neljušteni i posoljeni krompir a možete pred kraj pečenja da dodate slaninicu odozgo, nije obavezna pančeta.
Podelite komentar
Joxana
Jos je lepsi "krompir u kaputu". Isto se pece na resetki ali ceo. Kad bude gotov ja ga izgnjeckam,dodam ulja sitno seckanog luka i posolim. Uh
Podelite komentar