Krompir iz rerne
≫
Sastojci:
- krompir
- so
- maslac
- pančeta
Priprema:
Krompir oljuštimo, prepolovimo, složimo na resetku u rernu i posolimo. Pečemo oko 30 minuta na 200°C na srednjoj resetki. Krompir je pečen kad dobije smeđu koricu.
Uz ovo jednostavno i vrlo ukusno jelo poslužite maslac i pančetu.
(Telegraf.rs)
Video: Novosađanka menjala grad za prostranstva Durmitora, sa konjem Bambijem krstari nestvarnim predelima
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
MinaGogi
Taj specijalitet ima svoje ime i zove se pole. Može i sam Neljušteni i posoljeni krompir a možete pred kraj pečenja da dodate slaninicu odozgo, nije obavezna pančeta.
Podelite komentar
Joxana
Jos je lepsi "krompir u kaputu". Isto se pece na resetki ali ceo. Kad bude gotov ja ga izgnjeckam,dodam ulja sitno seckanog luka i posolim. Uh
Podelite komentar