Šnicle zapečene u rerni

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 800 g junećeg mesa

- 300 g kačkavalja

- ulje

- so

- biber

- senf

Priprema:

Meso izrežite na četiri šnicle. Posolite ih, premažite sa obe strane senfom i pospite krupno mlevenim biberom. Šnicle ispržite na ulju sa obe strane i složite u tepsiju. Na svaku šniclu stavite krišku kačkavalja i kratko zapecite u vrućoj rerni. Uz vruće šnicle poslužite krompire i zelenu salatu.

(Telegraf.rs)

 

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA