Salata od plavog paradajza

 
 ≫ 
  • 1

Jednostavna priprema i posebna aroma, a služi se uz meso

Sastojci:

- 2 plava paradajza

- čaša ulja

- sok od dva limuna

- kašika meda

- so i biber

Priprema:

Paradajze probodite viljuškom i ispecite u rerni. Kada se ohlade oljuštite ih, pa izgnječite njihovo meso viljuškom. Sad postepeno dodajte po malo ulja, kao kod pripremanja majoneza, i mutite. Dodajte vremenom limunov sok, so, biber i med.

Kada se masa ujednači stavite je na činiju prekrivenu listovima zelene salate ili u polutke izdubljene pomorandže. Služite uz meso.

(Telegraf.rs)

 

Video: Turkulov: Povređeni u nesreći u Novom Sadu i dalje životno ugroženi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA