Rolat sa šunkom i pavlakom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 8 jaja

- 2 kašike kisele pavlake

- 2 kašike kečapa

- 3 kašike brašna

- pola veze peršunovog lista

- ½ kašičice začina

- mleveni biber

- 2 kašike ulja

- 200 g kačkavalja

- 150 g praške šunke

- 70 g čajne kobasice

- 1 crni luk sečen na rebarca

Priprema:

Umutiti jaja sa pavlakom, dodati začin, biber, brašno, dobro umutiti mikserom, a na kraju dodati isečen peršunov list. Pleh obložiti papirom za pečenje, sipati smesu i peći na 180°C, 10 minuta.

Izvaditi iz pleha zajedno sa folijom i dok je vruća premazati kečapom, staviti rendani kačkavalj i preko propržen crni luk, šunku i čajnu isečenu na tanke listice. Koru oprezno odvojiti od folije i urolati. Rolat ostaviti u frižideru do serviranja. Iseći na kolutove i servirati.

(Telegraf.rs)

Video: Podkast "Glasno", EP 4: Gost Nemanja Dević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA