Kaša od heljde - zdrav bezglutenski doručak

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 1/2 kg heljde

- kašika putera

- kašičica soli

Priprema:

Heljdu raspite po stolu, proberite, i dobro operite. Sipajte je u šerpu, ali tako da ispuni malo više od polovine šerpe. Dodajte kašiku putera, kašičicu soli i nalijte vrelom vodom tako da heljda u njoj ogrezne odprilike za jedan prst.

Poklopite i pustite da na šporetu jednom provri. Nakon toga je treba peći u vrućoj rerni dok ne porumeni i zrna na počnu da se odvajaju jedna od drugih. Možete da poslužite uz kiselo mleko.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA