Pikantna salata sa maslinama i tunom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 3 - 4 zrela paradajza

- krastavac

- 3 jaja

- 250 g tune u ulju

- 150 g crnih maslina

- maslinovo ulje

- listovi zelene salate

- so i biber

Priprema:

Kuvajte jaja 7 minuta, oljuštite ih i narežite na kolutove. Očistite paradajze i narežite na kriške. Operite i očistite salatu i stavite je u posudu. Složite iznad salate oceđenu tunu, paradajz i kuvana jaja. Salatu možete začiniti maslinovim uljem, sa malo soli i biberom. Ako ovo jelo poslužujete leti, ohladite ga sat vremena u frižideru pre posluživanja.

(Telegraf.rs)

Video: Tzv. kosovska policija upala u zgradu opštine Gračanica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA