POSNO! Morski ukusi u mornarskoj testenini

 ≫ 
  • 2

Sastojci:

- 300 g testenine

- 3 kašike maslinovog ulja

- čen belog luka

- 4 velika paradajza

- 250 g lignji

- 250 g dagnji

- 400 g ribljeg filea

- 2 dl belog vina

- so

- biber

- peršun

Priprema:

Lignje očistiti, oprati i naseckati, ispržiti ih na maslinovom ulju, dodati narezani file i dagnje pa kratko propržiti. Dodati paradajze i beli luk, pa dinstati polivajući vinom, posoliti, pobiberiti, dodati naseckani peršun, pa preliti preko kuvane testenine.

(Telegraf.rs)

Video: Palo prvo ovogodišnje skijanje na Torniku, gužva kao u košnici: Sjajne slike zimske idile

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    21. decembar 2016 | 12:10

    Слика не одговара рецепту. На слици су шкампи, а не лигње.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA