POSNO! Morski ukusi u mornarskoj testenini
≫
Sastojci:
- 300 g testenine
- 3 kašike maslinovog ulja
- čen belog luka
- 4 velika paradajza
- 250 g lignji
- 250 g dagnji
- 400 g ribljeg filea
- 2 dl belog vina
- so
- biber
- peršun
Priprema:
Lignje očistiti, oprati i naseckati, ispržiti ih na maslinovom ulju, dodati narezani file i dagnje pa kratko propržiti. Dodati paradajze i beli luk, pa dinstati polivajući vinom, posoliti, pobiberiti, dodati naseckani peršun, pa preliti preko kuvane testenine.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Љиљана
Слика не одговара рецепту. На слици су шкампи, а не лигње.
Podelite komentar