Crveni punjeni šampinjoni
≫
Sastojci:
- 15 kapica od većih šampinjona
- 150 g sira
- 1 manja šargarepa
- 100 g suvog mesa ili šunke
- 2 jajeta
- 2 kašike prezli
- malo soli
- 50g sitno seckana pečena, oljuštena paprika ili suvi paradajz iz teglice
U odgovarajućoj posudi sjediniti sir, jaja, šargarepu, koju ste prethodno najsitnije izrendali i sitno seckano suvo meso. Šampinjone oprati i odstraniti im drške. U svaki šampinjon staviti malo prezli, zatim puniti filom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 °C oko 30 minuta.
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.