POSNO! Italijanski humus, za fit telo

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 400 g belog pasulja (iz konzerve)

- 50 g sušenog paradajza

- 2 kašike maslinovog ulja

- 2 kašike limunovog soka (ceđeni limun)

- 1 kašičica origana

Priprema:

Pasulj iscedite i stavite u blender. Sušeni paradajz isecite na sitno pa dodajte pasulju. Dodajte sve ostale sastojke i blendirjte dok ne dobijete ujednačenu smesu. Pre serviranja držite u frižideru.

(Telegraf.rs)

 

Video: Potresne scene iz Zagreba, stotine sveća, molitve građana i neverica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA