Engleski doručak - klasika za hladne i kišovite dane

 ≫ 
  • 1

Sastojci po osobi:

- 1 kobasica

- 3-4 tanke kriške pančete

- šampinjoni

- 5 čeri paradajza

- 1 jaje

- 2 kašike smeđeg pasulja iz konzerve

- 2 kašike ulja za pečenje

Za posluživanje:

- 2 kriške tosta

- 20 g maslaca

U tiganju na zagrejanoj kašiki ulja propržite kobasice, a zatim kriške  pančete. Na istoj masnoći prodinstajte pečurke, a zatim kratko i male paradajze. Na preostaloj kašiki ulja ispržiti jaje na oko, a tost prepecite u tosteru ili u tiganju bez masnoće. Na tanjir položite toplu kobasicu, pančetu, prženo jaje, šampinjone, male paradajze i kašiku oceđenog pasulja.Poslužite s tostom premazanim maslacem.

(Telegraf.rs)

 

Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O maj Gad

    27. mart 2017 | 06:13

    Ovo nije engleski doručak.U engleski doručak nema šampinjona,ni šeri paradajza.I idu dva jaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA