Engleski doručak - klasika za hladne i kišovite dane
Sastojci po osobi:
- 1 kobasica
- 3-4 tanke kriške pančete
- šampinjoni
- 5 čeri paradajza
- 1 jaje
- 2 kašike smeđeg pasulja iz konzerve
- 2 kašike ulja za pečenje
Za posluživanje:
- 2 kriške tosta
- 20 g maslaca
U tiganju na zagrejanoj kašiki ulja propržite kobasice, a zatim kriške pančete. Na istoj masnoći prodinstajte pečurke, a zatim kratko i male paradajze. Na preostaloj kašiki ulja ispržiti jaje na oko, a tost prepecite u tosteru ili u tiganju bez masnoće. Na tanjir položite toplu kobasicu, pančetu, prženo jaje, šampinjone, male paradajze i kašiku oceđenog pasulja.Poslužite s tostom premazanim maslacem.
(Telegraf.rs)
Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
O maj Gad
Ovo nije engleski doručak.U engleski doručak nema šampinjona,ni šeri paradajza.I idu dva jaja.
Podelite komentar