Začinjeno za zimu: crveni meksički pasulj

 ≫ 
  • 0

Potrebno je :

-2 manje glavice crnog luka

- 2 konzerve crvenog (ili običnog) pasulja

- 500 ml soka od paradajza

- 1 čili papričica ili više ako volite ljuto

- so

- biber

- tucana paprika ili tabasko sos

- seckan peršunov list

Na ulju propržiti iseckan luk i dodati sok od paradajza, malo krčkati na tihoj vatri i na kraju ubaciti opran i ocedjen pasulj iz konzerve. Jos malo prokrčkati, posoliti i zaljutiti po svom ukusu i dodati seckan peršunov list. Služiti uz kukuruznu tortilju ili kukuruzni hleb.

Foto-ilustracija: freefoodphotos.com

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA